Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack du sköra docka

Dansa min docka
Livet är tomt
Dansa i ljuset
Där livfull du verkar

Jag lyssnar till orden
tomma av smärtan
Allt i från ekot
Från tider av längtan

Du skrider så stilla
I örat mitt viskar
Krossa mig inte
Min dröm som stjärnor
På djupaste mörker
Spridda små skärvor
Av krossade ekon
Från klingande skratt
Där tilltron blev vinter
Genom tidernas natt

Jag räknar kristaller
av midnatt
Som föll från den
Sköraste kind
Så vit och skör under ögon
Blå likt älvarnas djupaste is

Såklart att mitt hjärta det brister
Av bilder
från din dockas register
Där modet har blött
Av kärlek som dött




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 01:58



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Snyggt och berörande skrivet!
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ