Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slappliberal

Liberal va

De e väl bra va

Nånstans i mitten då va

Bra för människan änna

och för företagen då va

feminist liksom

och lite frihet då va

för alla då va

men djuren då

de e la också liberala eller

att göra vad de vill då va

kan man rösta då eller

ta fram ett röstkort änna

och gå till vallokal liksom

nä de orkar inte ja

jag ä liberal 

för att slippa ta ett val

mitt val är att va normal

inga val

inga kval

helt normal

liberal 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-22 03:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
och medan man slappar skönt liberalt kan saker hända som gör att mången människa får det mycket skralt...
bra fångat om det där med att slippa engagera sig så mycket - javisst jag känner igen det i mig själv (även om jag inte är liberal)
2019-03-23

  Mats Edin VIP
Som folk är mest änna
Snyggt fångat!
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP