Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandseglet

Om en tråd går sönder
i ett brandsegel
belastas alla andra trådar marginellt
Det påverkar inte funktionen

 

Om två tre eller fyra trådar går sönder
händer ingenting
Andra trådar belastas marginellt
Det påverkar inte funktionen

 

Det finns en kritisk punkt
för hur många trådar som kan gå sönder
utan att lagas

 

Vid denna punkt
förvandlas brandseglet från att vara
totalt meningsfullt till att bli
totalt meningslöst




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-22 12:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk
2019-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
Viktig text - gäller också människor (i stress t-ex. )
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP