Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spännande och förbjudna



Saknar det spännande och förbjudna
på ett sätt
Men blev tillslut på det mätt

Nu kan jag inte backa tillbaka
och på det förbjudna smaka

Kan inte äta kakan och ha den kvar
Det vet ju alla vartåt det barkar

Nu har jag en man som sover bredvid mig varje natt..
och snarkar




Bunden vers (Rim) av Mickelina
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-03-22 17:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt skriftat!
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mickelina
Mickelina