Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena mitt blod


För att du finns i varje ven

Jag släppte in dig igen

Du är ett gift i mitt blod

Jag inbillade mig att du var snäll och mig nära stod

Du bara tar tills det av mig inget finns kvar

Du gör mig illa, du får mitt blod att rusa av ilska nu, fast jag borde vetat bättre
låtit bli att kontakta dig. Och förblivit stilla!

Fan vad jag hatar vad du gör med mig!









Bunden vers (Rim) av Mickelina
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-26 14:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark så starkt!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mickelina
Mickelina