Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ett misstag


Att jag kontaktade dig idag

Som vanligt fick du mig att berätta vad jag saknar

Jag broderade med vackra ord jag vet att du gillar

När jag nu vaknar ser jag mönstret

Du är inte som snälla vanliga killar

Du är en narcissist! Och jag föll i fällan

Så kom "hämnden". -Jag har träffat en fantastisk tjej.

Det var svaret på att jag lämnade dig. Det gör ont. Men jag önskar dig all lycka.

Varför öppnade jag mig, visade mig svag för ett ögonblick?

Det är så du får din kick. När du gött dig på mina bekräftande ord!

Nu är du blockerad igen. Det blir inget vi, inget sen.

Fast du ville ha fortsatt kontakt. Men jag kan inte och orkar inte vara på min vakt.

Det är så du fungerar, som en predator.. ständigt på jakt..












Bunden vers (Rim) av Mickelina
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-26 11:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Din text känns och berör på djupet starkt!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mickelina
Mickelina