Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuv musik



Jag ser i naturens skönhet, dig

Koltrastar sjunger ljuv musik för mig

Björken lyser med sina vackra ljusgröna blad
Och jag längtar efter..vad?

Jag vet att du känner,
men det är i mitt hjärta det bränner

Behöver sakna
Behöver längta
Behöver dig..och du i ett annat liv..mig




Bunden vers (Rim) av Mickelina
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 19:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skriftat i längtans ton!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mickelina
Mickelina