Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lycka?



Jag är lycklig
Borde jag tycka

Blickar ner
inte ljuset ser

Men det är ju vår

Istället fäller jag en tår

Jag har ju allt
Är jag otacksam då?

Den jag trodde jag ville ha..
kan jag inte få..

Men jag kan fortfarande inte lägga locket på!

Jag har allt

Är det lycka?

Det borde jag ju tycka..






Bunden vers (Rim) av Mickelina
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-29 16:07



Bookmark and Share


  axveronika
fin...
2019-03-31

  Lars Hedlin
Stark i djupa känslo toner som berör det inre!
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mickelina
Mickelina