Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

solen -
källan till allt liv här

den går upp,
gör sin vandring över himlen
och går ner

varje dag
i ett nästan evigt kretslopp -
men bara nästan

även solen
ska en dag sluta brinna

även solens
dagar och nätter
är räknade




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-23 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP