Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sex, kärlek


Att älska med dig

hjärtats slag
tunga och hårda
känslan av den snabba pulsen
som sakta ökar slag för slag

svetten som bildar små pärlor
på min varma hud
hela kroppen står i brand
varje andetag fyller mig med en extrem längtan

tungor som leker
lättjefullt lockande
följer ett spår av varm hud
dina läppar som ömt möter mina

dina händers värme
som sakta smeker min varma hud
retas och eggar
tills jag darrar och vill ha mer

passionen fyller mig
jag kan inte ligga still
så jag följer med i vågen av åtrå
ger efter för alla känslor

du smeker mig över hela kroppen
självsäkert och utstuderat sakta
jag darrar under dina fingrars beröring
du känner till varje del av min kropp

som säkert tusen gånger förut
så förenas vi
sakta byggs allt upp
tills ett fyrverkeri utav färger fyller mitt sinne

känslan att få vara ett med dig
Inget kan jämföras med den känslan
att få älska med dig
just i det ögonblicket finns det inget annat

bara vi två
och med dig vill jag smälta
bli ett
och glömma resten av världen en stund




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 1038 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-23 23:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Kärlekens
ljuva stund
så vacker
2019-03-24

    ej medlem längre
Vackert om det bästa som finns.. kärleksakten vi alla minns!
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer