Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens vackra oskuld

Ser vårens vackra oskuld
Ser dina blåa ögon
Som ler och finner allt det vackra

Dina ögon söker hopp,värme
men mest av allt

Någon

Som berör
Som rör
Som andas lätt
Mot din mjuka nacke
Ditt lena skulderblad
Ner längs det mjukt böjda valvet
som möter stjärnregn och glödande glitter
Värmen i närheten av läppar som formas
Till ord av längtan.

Våren sluter sina ögon
För att låta sommarens hetta ta vid
För att föda nya tider




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-25 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ