Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens slöja





I ungdomens tid
omfamnades jag av kärlekens slöja

flammande röd
med skimrande lyster

det vackraste jag sett


I ålderdomens tid
är jag omfamnad av kärlekens slöja

färgen har bleknat
lystern likaså

trådar som brustit
är omsorgsfullt lagade

tycker den är vacker ändå







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-03-27 12:03



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Kärleken blir vackrare med åren.
Lite ärrad kanske men stark ändå.
Fint skaldat.
2019-04-05

  Red Jim
En sån underbar hyllning till kärleken!
2019-04-01

  Lottie Ålhed VIP
Vackrare slöja med åren Fint formulerat Applåd!!
2019-04-01

  Lars Hedlin
Kärlek är vackert i alla former!
2019-03-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart att bibehålla kärleken trots allt!
Njuter av din fina text!
2019-03-28

  Evelyn Falk Möller VIP
Åh men visst är den vacker fortfarande. Kanske vackrare än någonsin förr, för nu är den er egen skapelse och unik.
2019-03-27

  Blomma-Stjärna VIP
stolt och ödmjuk och vacker text - tycker mycket om!
2019-03-27

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla bilder som visar hur
kärlekens yttre må förändras men
dess inre skönhet består.
2019-03-27

  Kungskobran VIP
Så länge det finns kärlek finns det hopp
i livets långa lopp

Fint diktat sv dig
2019-03-27

  Fulbergarn
riktigt härligt att läsa
2019-03-27

  M.Eta
Kärleken är som gardiner som bleks på solsidan men har kvar sin klara färg på insidan. Vacker text!
2019-03-27

  Stanley Rydell
Omfamnandets omsorgsfulla skönhet sorglöst betraktad! Vackert!
2019-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
Vad gör det att allt bleknar
bara det finns kvar. Vacker dikt.
2019-03-27

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2019-03-27

    Bo Malte
tummen upp
2019-03-27

  Öknens Ros VIP
I betraktarens ögon förblir det vackra vackert.
2019-03-27

  Maria Sundelin VIP
Låter härligt
Kramar
2019-03-27

  Klara Ord VIP
Vackert uttryckt om känslornas och människans utveckling.
2019-03-27

  ULJO
Konstigt. Men kärleken blir vackrare med åren
2019-03-27

  Niliboy
Ja, kärleken har drabbat oss å i hjärtat glömmer vi aldrig!
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP