Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur ensamhet

ur ensamhet kan ändå kärlek växa fram
ur snåriga buskar och taggar
ej självisk kärlek
utan en som omfattar världen
för allting kan bli bättre
och ur något ont kommer alltid något gott
rädslan gör att vi vågar mer i slutändan
för hela livet är full av den känslan
ur ensamhet kan ändå förståelse titta fram
förståelse för allt som lever och varför de handlar som de gör




Fri vers av Vargens ögon
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-22 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon