Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Baserad på en fin dikt som min underbara vän Jean Darc skickat till mig


Beppe

 

Tystnaden lyssnar efter tassarna dina
Ekot från dig i minnena mina
Har knappt sovit en blund
Saknaden efter min fina trofasta hund
Berikade min sorg och ensamhet
En skatt med glädje och ljus verklighet
Du alltid igenom mig såg
Helandes vid mina fötter låg
Minns våra äventyrliga promenader
I solsken, värme och minusgrader
Alltid givande för oss oavsett
Två goa vänner som var som ett
Dina ögon så kloka och milda
Ser dig nu jaga fjärilar vilda
Över himmelska ängar utan gräns
På fantasins magiska sekvens
Önskar så vi en dag ses igen
Min fantastiska hund och bästa vän

R i p
20081210-20190322




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 509 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2019-03-28 10:31

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  genni VIP
Man vill lämna in före de andra...Oavsett djur eller människor. Men din goa vän levde lycklig med dig i alla sina dagar, fint skrivet, vänligen Genni
2019-03-31

  Margit Grell
Dessa fina rader vidrör strängar!
2019-03-30

    Mino0
Berörande fin. Mina tankar går med dig.
2019-03-29

    ej medlem längre
Sådan fin hund sådan husse..
1000 Tack för den hedersamma gesten!!
R.I.P vackra fina Beppe

2019-03-29

  Respons VIP
Fin hyllningsdikt till älskad hund.
2019-03-29

  Eva Langrath VIP
Fin hyllning till en älskad vän
2019-03-28

  Elinor Sörensson VIP
Vilken oerhört vacker hyllning.

2019-03-28

  ULJO
Blir så berörd av dina minnesbilder.
2019-03-28

    Sefarge VIP
Ju mer man fått av
Någon med kärlek
Värme o tillit
Ju mer saknar man
Det
När det är borta!
"Livet ger o tar"


2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten