Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom...igen




kom
kom du hungriga
lägg dig ner
bredvid mina hallucinationer
lyssna på alla mina nedtystade röster
om hur jag längtar
hur mycket jag vill
lägga benen
omkring dina ben
kom




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 13:45



Bookmark and Share


  MissFluff
Väldigt vackra båda dina kom
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP