Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många kvinnor som blivit uthängda och fått stå i skamvrån


I maktens korridorer

Kvinnor som fått höga positioner i olika verksamheter som transportstyrelsen, kraftbolag och nu swedbank.
Bra att ha en galijonsfigur när det går åt skogen.
Bakom kulisserna har det spelats med höga insatser och dolda agendor.
När det börjar brinna så räddar man sitt eget skinn och byter ut den förbrukade.
Plötsligt träder en grupp penningstarka figurer upp och överräcker glorian till en man som ska återupprätta och äras nu när man manövrerat bort den skyldige och visar hur hon sålt sin själ för pengar....
Se på den svarta ängeln det är hon som bär ansvaret.....




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-28 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!Du är en förebild för mod o klokhet
Keep going...I follow
2019-03-29

    ej medlem längre
hörde en gång en berättelse om en hiss som ramlade ner massa våningar, det var en kvinna som överlevde. hon var en skyddsängel tyckte jag förut. nu, tvärtemot. eller både och.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP