Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är trött


min tid

nu närmar sig
min egen tid

jag virar in mig i
en filt av lugn
och vilar




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-06-22 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP