Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbrus

 

Mina öron fångar
upp bruset

Just nu kan jag inte
hitta något användbart
i orden som matas in
i mig

All musik blir
hissmusik när
bruset fortsätter
sitt härjningståg

Vem kan stoppa bruset
Vem kan stanna det
skenande tåget




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 265 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-03-30 07:56

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Brus Springsteen
2019-03-30

  ULJO
Även brus kan uppfatras som musik
2019-03-30

  Öknens Ros VIP
Vi omges av ett ständigt brus
Hellre lyssnar jag på granskogs sus
2019-03-30

  Kungskobran VIP
Ännu ett mästerverk av Maestro
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten