Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckoruset är kortlivat

 

 

Något stort är på gång.

Känner du spänningen stiga? Nja...förstod det.

Poeter och konstnärer, vad är så annorlunda med dem?

Kittlande drag med en pensel, erotik nerskrivet på en papperslapp!

Dra att streck på en lina, knulla någons förstånd hårt!

Mindgames i massor om förgätmigej och likör i en massa småglas!

Red lights finns i mitten av Europa och Van Gogh är död för länge sedan.

Korallreven lyser magiskt, men där finns även de största fiskenäten.

Lyckoruset är kortlivat.

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-30 15:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket som stimmar runt i olika former och känslor!
2019-03-31

  Quasimodo
Här sprattlar orden fritt utan att kunna fångas eller hållas fast, mellan penseldrag, ett knull bredvid ett korallrevs lyster, gillar skutten!
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP