Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chilla och ta det lugnt.

 

 

 

Vi satt vid ett vitt bord. Du på ena sidan, jag på den andra.

Dina glasögon var i största laget, men så var du även en stor man.

Du var lugn, samlad, sen sa du "Hon bar bruna manchester byxor.", "De hade textiltryck på sig, flera humlor prydde byxorna."

Du log när du sa det och jag undrade stilla om hon fortfarande levde eller var död.




Övriga genrer av genni VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-30 20:43



Bookmark and Share


  erkki
Låter som en avspänd och skön reflexion som när tankar vandrar och det finns tillit nog, för att berätta även mera privata sådana. Fint!
2019-04-08

  Quasimodo
Vad är nu det här med orden över en bordsskiva om någon annan från någonstans som inte är närvarande, läser och läser och fortfarande konfunderad!?
2019-03-31

  Lars Hedlin
Starkt och verbalt!
2019-03-31

    ej medlem längre
Gillar slutet. Lite skrämmande. Vad är detta för människa. Någon i sorg? En farlig psykopat? Underbart fri dikt att få tolka som man vill och på olika sätt.
2019-03-31

  lodjuret/seglare VIP
Som ett stycke ur en pjäs eller film, kunde bli något av det hela 'te slut'.
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP