Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kravlöst

 

 

Vill fly

det här livet

Vill släppas fri

i en fantasi

inte bli bedömd

av verkligheten

Vill sväva fritt

över solvarma ängar utan 

att fastna i nät

Släppas fri och 

kanske bli din

 




Fri vers av Livet1
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-02 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1