Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland orden

jag ger mig ut bland orden
i hopp om att hitta nånting

en mening kanske,
eller ens fragment av det som är jag

ibland, för att inte säga oftast,
ser jag ingen mening för alla ord




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-03 10:50



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Finurligt!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP