Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vakar - och funderar över den kompletta formens dimension


MEDITATION

idag ska jag ligga riktigt stilla 
så stilla att jag faller in
genom den 4e dimensionen.
äntligen
när ropen ljuder: på era platser,
då är jag redan där


min form är fylld
precis som den ska vara
inget som fattas
hänger utanför
eller gapar tomt


men lite skrämmer det mig ännu
att vara komplett
att inte kunna tillskapas
förnyas
göra pinsamma misstag
och lära
kanske det är som att dö
livet som är så felaktigt och ändå tryggt
för vi kan laga och lappa
fixa och trixa
men att vara klar
med allt
det skrämmer
det är det slutgiltiga
färdigdöden


jag rör lite på fingret
som katten gör med svansspetsen
en beredskapssignal
jag är inte färdig än
jag vakar på ett byte, ett motiv med kameran
kanske att jag kan och nästan vill
falla in i min 4e
men först vill jag vaka
med dom vakna
för det finns så mycket kvar
så mycket






Fri vers (Prosapoesi) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-03 14:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
liknelsen med kattens svansspets, den är verkligen prima!
2019-04-06

    ej medlem längre
Besöket hos 4:e dimensionen låter spännande. Jag väntar med spänning på fortsättningen!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP