Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tandem med livet, min älskarinna



det jävla livet
den slöa slampan
har åkt snålskjuts hela vintern
men nu byter vi plats
och hon vevar på riktigt duktigt
när jag tar henne bakifrån
skriker och vrålar ut till världen
"nu är det våååååår
jag är kåt
jag är glad
jag är stark"





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-03 14:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du vet att jag inte röstar pk.
2019-04-03

    ej medlem längre
Den skulle kunna bli en klassiker i svensk litteraturhistoria
Men
Den kanske är för politiskt inkorrekt
Att kalla livet slampa tex
Fast det var en kul vårdikt
Lite tvärtom mot knoppar brister
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP