Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte alltid man ser hur det är





Tårarna
talar sitt tydliga språk

ibland
är gråten bortom tårarna





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-04-05 12:29



Bookmark and Share


    Mino0
Så sant.
2019-04-27

  Lars Hedlin
JA just så är det!
2019-04-10

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull bild om hur tankar
och känslor tar sig uttryck.
2019-04-08

    Peter Söderqvist
Livsvisdom. Kloka ord.
2019-04-06

  Gunnel Eriksson VIP
Det finns ju glädjetårar också.
2019-04-06

    ADI Nehlin
Ja så är det. Tårarna på insidan rinner längre än de på utsidan. Fint skrivet!
2019-04-06

  Maj-Lis VIP
Gråten inombors,är ofta svårare en den synliga
2019-04-06

  ULJO
Så bra skrivet. Bokmärke
2019-04-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! Man gråter inombords…
2019-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
- och då om man är uppmärksam kan man ge av sin tid till den sorgsne, så hens tårar får rinna....
2019-04-05

  Blomma-Stjärna VIP
- och då vore det skönt om någon kom med en axel att luta sig emot så att tårarna fick rinna fritt... - Kram
2019-04-05

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
Smärtan och sorgen är ibland svår att våga visa också
Kramar
2019-04-05

  Sommarina VIP
Dessa tårar gör ont, de som fastnar i halsen
2019-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Hur många tårar har jag inte visat.
2019-04-05

  M.Eta
Tårar kan verkligen bränna under ögonlocken som man desperat försöker blinka bort när man inte vill att de ska synas. Bra tårblanka ord!
2019-04-05

  Poesia VIP
Du beskriver den yttersta sorgen väl
2019-04-05

  Feliaxel VIP
Precis så är det
2019-04-05

  Ezmeralda VIP
Nej så sant. Man gråter inombords men kan ändå gå vidare.
2019-04-05

  Öknens Ros VIP
Man gråter inombords.
2019-04-05

  Niliboy
I ödmjukhet å saktmod kan man gråta,
Eller när någon revar mitt hjärta!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP