Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om


Tänk om jag hade skrivit.


Om allt jag sett.


Och upplevt.


Och utfört.



Som Bukowski.



Så.


Om jag så bara en sekund.


Släpper allt.


I jantelagsvärlden.


Och bara skrev om mitt liv.


Så hade ni trott.


Att jag hade varit sinnessjuk.






Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2019-04-06 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP