Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrverkeri

Är det för att 

du mår så bra 

som du berömmer andra

 

Är det för att

du känner dig så viktig

som du gör andra så viktiga

 

Är det för att 

du känner dig så glad

som du vill glädja andra

 

Är det för att 

du känner dig så älskad

som du älskar andra

 

Är det i bekräftelsen

av vår gemensamma godhet

som vi kan bli fria och självständiga

 

Skall vi alla

slutligen

explodera

som bloss

mot himlen

för att visa 

att världen 

är ljus och vacker

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-07 05:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vi föds för att vara lyckliga och smitta varandra med livskänsla - fast utan sorg och smärta och kamp och lidande uppskattar vi ingen lycka (paradox)
2019-04-07

  Kungskobran VIP
Under bekräftelsens stjärna vandrar vi alla
och under smicker vi falla
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP