Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste bryta nu för jag kan inte andas

Du omsluter mig
Du håller mig
Du kväver mig

Jag måste bryta nu för jag kan inte andas.

Känslan håller i sig efter mitt svek
Kan du förlåta mig den här gången?
Det skulle inte jag kunna.

För vem är jag att hoppas på ett förlåt av dig?
När jag sen början lekt med ditt allra innersta.
Önskar jag kunde få dig utan krångel och problematik.

Hade jag kunnat trolla skulle jag ändrat dig och inte mig.
Så att vi kunnat fortsätta som förr.
Men nu kan jag inte det, mitt svek är totalt.




Fri vers av matildalikesnature
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature