Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjukt nu




det flyter mjuk musik
in under dörren
jag tror jag vet
varifrån den kommer

den baddar mina sinnen
den lagar mitt trasiga hjärta
den söker vila
i mina tankar på dig

den är hela mitt liv
tonsatt av kärleken
den är de sista åren
som ber om försiktighet

att värna och bistå
att vara tacksam
att inte hårdna
bara ge efter...låta allt ske

det rinner in musik
det forsar in toner
av det mjukaste material
min eviga kärlek till dig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 09:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mjuka ord i en lugn ström.
Tycker om lugnet och tonerna jag kan förnimma.
2019-04-09

    Sefarge VIP
Som mjukaste kardade
Ull till spinnrocken
Utan stickor?
;)
2019-04-09

  kerstin skriver VIP
så skönt att det får vara mjukt
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP