Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖDHAKE

Snöflingor faller 
utanför mitt fönster

En liten Rödhake
sitter och huttrar

Har kommit för tidigt
tittat på almanackan
inte på vädret

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 09:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hihi just så...
2019-04-11

  Lars Hedlin
Vacker!
2019-04-10

  ULJO
Fin liten fågel. Fin liten text
2019-04-09

  Quasimodo
Ja, vi huttrar nog både fåglar och människor i väntan på våren och värmen!
2019-04-09

  Öknens Ros VIP
Fin liten fågel.
2019-04-09

  Feliaxel VIP
Denna söta lilla fågel
Fantastisk att se
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP