Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Fånga mig om du kan

 

 

Morgonen örfilar upp mig 
och skrattar mig rakt i
ansiktet

Han sätter på mig 
tagelskjorta och 
fotbojor

Fånga mig om du
kan säger han 
när han går 
och ber mig 
tänka positivt

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 367 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2019-04-09 13:17

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Helena Eklund
Haha carpe fuck*ng diem
2019-05-12

  Ingemies. Blandning
Bra skrivet

2019-04-15

  Lottie Ålhed VIP
Tänka positivt kan ibland kännas som en sliten fras..Bra gestaltat!
2019-04-11

  Petter Wingren
Den är besk
men skön

2019-04-11

  Fulbergarn
Sen sitter man där framför datorn istället för att leta rätt på den där morgonen som förvandlas till dag innan det blir kväll, för sen är det god natt.
2019-04-10

  Bodingen VIP
Vaknade i morse sen var den dan förstörd
2019-04-09

  Respons VIP
Är det en vän eller fiende?
2019-04-09

  Kungskobran VIP
En kurs i positivt tänkande jag gick
trodde jag fått en kick
damen som höll den var vass
men jag insåg snart det var en fars
ord bara toma ord
utan substans och jord
När jag gick hem
kom den underbara pessimismen
tillbaka igen


2019-04-09

  AKT VIP
Låter som en helt vanlig morgon....
2019-04-09

  Feliaxel VIP
Inte så lätt alla gånger att tänka positivt
2019-04-09

  Öknens Ros VIP
Just det, tänk positivt, då fixar sig allt...not.
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten