Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan led och lycka

Vad tokiga tankar

tränger mitt sinne

att vakna på morron

och känna sig kränkt

 

Vägen är så långt där borta 

Känslan är en lyckoskatt

Strävan kommer snabbt till korta

mellan led och lycka

mellan dag och natt

 

Vad bråkiga tankar

väcker mitt minne

att somna på kvällen 

och känna sig sänkt

 

Stegen står mot himlen vänd

Längtan är en hemfärdstjänst

Slumpen är en katt så svart

mellan led och lycka

mellan dag och natt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-09 14:59



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra i rytm o känsla
om tankar
-brokiga- svängande
-krängande-tokiga !
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP