Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

banar sin väg

floden lockar mig
oförutsägbar och full av livskraft
tar den sig fram över
alla hinder
banar mjukt sin väg
söker sig obarmhärtigt vidare
när isen lossar sitt grepp
är den fri




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 15:00



Bookmark and Share


    All my ghosts
Mäktigt. Och då menar jag inte själva floden, utan sättet att skriva.
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP