Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår tid

kanske är vår tid nu
kanske har den redan varit
kanske tog den slut förut
kanske kom det ingen ny




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-10 11:08



Bookmark and Share


  Flisan
Men ibland så är man så säker på att ''den'' tiden aldrig kommer att stanna.
2019-12-05

    elvira.V
<3<3
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s