Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmeny

Lärkan ryttlar över snötäckt gärde.

Våren kommer långsamt på.

Allt tycks plötsligt få ett värde.

Hoppet stiger,pulsar slå.

 

Knoppar brister,gräset grönskar.

Grannen gräver om sitt land.

Själv så går jag där och önskar.

Gris,som bökar om på egen hand.

 

Sedan när jag slaktat grisen.

Kan jag äta skinka,ägg och sill.

Eller leva efter gröndevisen

odla lök,tomat och dill.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-11 10:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt med en egen täppa så man kan välja kan man vill ha på matbordet.
Du är duktig på att rimma.
2019-07-01

    Sefarge VIP
Egen härd är guld värd!
;)

2019-05-25

  Fulbergarn
Underbart en fanfar
fattas bara kaviar

fint skaldat på snygga rim
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP