Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oförsoningens skugga är det mörkt

morgondag

skall vika ut ett nytt blad

i mitt boks kapitel

i det skall jag skriva

med varje mitt hjärtas slag

om sorgen

om saknaden

utan dig

du som fattas mig

och medan mitt hjärta slår

vet jag att också ditt slår

det är en tröst

kanske en dag det kommer att slå

i samma takt

kanske en dag kommer vi att gå

varandra till mötes

med höjda blickar

sökandes varandra








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 14:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivit om längtan och saknad!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP