Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorgen satt bo


Utanför
de rika fåglarnas sång
Tveklösa toner
i mitt bröst

Den jag älskade en gång
fanns inte kvar
här


Tron som tidigare
en ståtligt palats
en form
som en kupad hand

Där låg jag sorglös
tills den dagen
du försvann

Den mödosamma klättringen
tog min kraft och kärlek
Jag lämnade alla
bakom mig


Det ljöd en sång
som talade om
ett tillstånd

Det liknade mitt
jag var än en vindpust
som en kall vårvind
i mitt hjärta

Allt det gamla
växte fritt
skapade obalans
ojämvikt

Förlorad
ännu en dag

bevittnad
av sanning

folket omkring












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-11 14:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP