Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Ur mörker

Jag lyser upp

Med tiden i ledband

 

Ur dimma även eller kanske i solskensbrand

Mot det okända med nya drömmar i last

Eller möjligtvis vardagstristess

 

Många jag följer till platser med nya bataljer

Ännu fler ger jag rum för en tid

 

Att tänka på alla kan jag ej göra

Att se en och annan

Gissa en tanke

Kanske en dröm

Får min dag

En smula 

Behaglig

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ