Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig, aldrig

Vibrationer igen
Som skakar själ och kontinenter

Med stora händer som jag inte känner igen
Slås världen i tu
När det jag vill är att hålla den

Mina steg skrämmer livet ur de små.
De gamla skälver,
Jag själv ber om ursäkt,
Men snabbar samtidigt på stegen,

Pansar mot eventuell pansar
Fjäder först efter kapitulation




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-02 10:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, du är begåvad
2019-12-06

    ej medlem längre
Be inte om ursäkt, syster. Det lönar sig aldrig. Msn får skrämma livet ur de lättskrämda!
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Adurge