Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En




Beslutsamheten skenar
Fram i starka kliv

Hjärtat haltar efter
Sörjer lämnat liv

Själen, den är bruten
Ligger på en bår

Kroppen smyger bakom
Ärr av gångna år.
















Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-13 07:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och mycket mycket djup
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem