Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven i mitt hjärta

Kniven i mitt hjärta ja låt den sitta kvar
visst att den smärtar men nu vet jag att jag ett hjärta har
Bladet har gått in så djupt ja längre än jag anat
det gör ont just nu men vänta tills det svalnat
Då ber jag dig att hugga mig varsamt en gång till
för detta ögonblick med dig jag minnas vill




Fri vers av Nattis83
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-06-22 23:29



Bookmark and Share


  Cris
Du har fått till ett bra rim i denna
och en bra känsla
du kan även arbeta med den en gång till
få till ännu bättre kanske
kanske lägga in nåt ord i slutet som gör att
du verkligen beskriver att du vill ha kniven där

Då ber jag dig att hugga mig varsamt en gång till
för detta ögonblick med dig jag minnas vill
2006-07-02

    Exizt
Bra beskrivning på känslan .
2006-06-27

  Jenny*
den var riktigt bra.
2006-06-25

    pzb
Underbar symbolik med kniven och djupet.
2006-06-23

  kapiish
gud vilken fin, just att få det bevisat att man ett hjärta har. å när man sedan inte längre känner smärtan, så vill man se så den verkligen är kvar. stark!
2006-06-23

    ej medlem längre
mmm..."hjärtskärande" bra skrivet...känns verkligen...
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83