Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
färganalys


Blå

Röd är eld och blod
grön är kraft och mod

gul är sol
svart är natt

violett är smått kokett

grå är sten
brun är jord

blå är blå
och bara blå

låt det vara så




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-02 00:34



Bookmark and Share


  Engel
Ja, låt det vara så!
Tills stormen tränger sig på.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP