Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lekande människan

Människans kraft och vilja att skapa något större än sig själv

särskiljer oss från djuren

Att uttrycka sig genom konst, arkitektur eller språk

är olika delar av det som skapat civilisationen

och är en central del av det som är att vara människa

I dag har människan regraderat

till att bli den lekande människan

Man behöver bara se sig omkring på gatan

och se människor som håller på med sina mobiler

eller åker omkring på eldrivna sparkcyklar

En annan populär lek är datorspel på nätet

som skolungdomar håller på till långt in på natten

så att de inte orkar med skolarbetet

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 17:16



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Jadu Valter .
Det stämmer precis , men men, , det finns något i dessa människor som heter förälder och ansvar.
Varför inte ge sitt barn lite dator/ spel tid . Så blir han/hon inte så trött.
Men vet du en annan sak : Föräldern sitter där med denna manick medans barnet leker ute . Fruktansvärt!!
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP