Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Land


Land

Hur mycket land ska du korsa för att förstå vad du
BEHÖVER?
Hur många platta stenar ska du kasta på vatten för att inse att de kommer till en gräns, sedan
SJUNKER DEM
Vad skulle du heta om du inte hette det du heter?
VARFÖR valde du det namnet?
Vad skulle du göra om tangentbordet talade sitt eget
SPRÅK och inte ville följa dina fingertoppsvisningar
MER?
Vad skulle hända om du inte hade någon kontroll alls över det som
HÄNDER
Hur skulle du se på världen om du plötsligt blev ett barn
IGEN?




Fri vers av Avina
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 18:44



Bookmark and Share


    All my ghosts
Drabbande, fascinerande dikt, många träffande poetiska bilder. Fantasifull, fantasieggande.

2019-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Om jag blev ett barn igen, med allt det jag vet och kan nu, vore revolutionen ett faktum.
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Avina