Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inga själars sår

När mörkret kryper in i varje vrå

Var ska jag då stå

Det var ingens mening

Ändå frätte saknad märgen

Om tillit brinner röd

Långt bortom bergen

En liten själ blev spröd

Byggde murar utav tiden

Tomma timmar genom striden

Ensamheten syntes ej

Skrattet blev hans rustningsgrej

Skåda in i andras hjärtan

Såg där oftast mörka smärtan

Lätt att se för den som plågats

Genom åren som av sorgen skårats




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ