Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en påsk


Gudsförnimmelse


Vårens ankomst
seglar in
under vår hud

I våra katedraler
ljuder sånger och musik

Under lärken
invid stenen
finner en man sin värme
det som också är gud

Ett gud som man ber om
Inte ber till




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-21 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST