Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På farstukvisten

När natten nästan är förbi

När du känner hur det värker i ögonvrån

När du känner lättnaden så ljuv

Trots att smärtan ännu härjar

Men snart ebbar ut

 

Då vet du att tiden att sörja

står på farstukvisten

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ