Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vålla mig smärta

 

Så bländande är du min vän

en kärlek som bara händer

viskar sig närmare hettan

en värme som aldrig bränner.

 

Så bländande är du min vän

som ögats rörelse ständigt följer

ett hopp om evig betraktelse

som finner vad stunden döljer.

 

Så bländande är du min vän

så storartat är du mitt hjärta

kan aldrig döma i sitt slag

aldrig vålla mig smärta.

 

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-22 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP