Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av jorden

 

Jag tog stunden vi hade

bar den med darrande händer

till skrinets tystnad

och lät den vila på själslig sammet.

 

Jag skrev historien som vi skapade

med pennan du vässade

i glädjen av vår kärlek

och lät den bli en del av jorden

bara för att känna.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-24 19:47



Bookmark and Share


  alvan
Så mycket vackra varma rader. Berör vackert!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP