Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta dig ned himmel

Kvadratiska dovt mörka skuggor flödar ut över bordet, ett fyrtal minnen frånvarande från sin enhetliga omfångnad borde likt nu återkomma vid en vördnadsfullare övergång. Att flytta på sig och återskapa sin vardag kan inte förtjäna betitlingen att resa eller fly. Därutöver borde det lägga grogrund åt just denna strävan.
Kasta dig ned himmel, dig känner jag redan. Jag vill ha det som ligger dig bakom.




Fri vers (Fri form) av Klonnoss
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonnoss